MEAT & CO

MEAT & CO Lekker en snel!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 958 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Meat & Co. Meer weten? Ontdek meer

23 mei 2022 om 11:08 Porterhouse steak, heerlijk groot stuk vlees. Een aanrader
20 mei 2022 om 22:13 hamburger was koud friet was koud kip was koud zou zeggen niet aan beginnen
14 mei 2022 om 22:23 Was zeer tevreden. Volgende keer moet ik alleen salade bij bestellen. Verders prima.
12 mei 2022 om 21:02 Lekker vega burger, goede friet. Zeker voor herhaling vatbaar
12 mei 2022 om 19:41 Koude spareribs ontvangen. Gebeld, tegoedbon gekregen voor volgende keer. Mocht ook nieuwe als ik wilde. Opgepiept in de magnetron dan maar.
12 mei 2022 om 17:37 Super vlees, grote porties voor een betaalbare prijs. Bezorging is snel en vriendelijk. Een echte aanrader, wij eten hier wekelijks met onze zaak en op dat de patat soms wat slapper is nooit klachten.
9 mei 2022 om 14:19 Heerlijk gegeten
9 mei 2022 om 14:19 Altijd goed
1 mei 2022 om 17:17 Het duurde ruim een uur voordat de bestelling er was. Alles was lauw. Burger smaakte oké. Kip weinig smaak en weinig saus. Voor ons niet weer!
1 mei 2022 om 11:06 Ik vond bij meat en co de gegrilde groenten erg lekker maar deze keer had ik groente die was door gekookt. De Lams koteletten waren zeer flauw.
1 mei 2022 om 10:20 De hamburgers en de friet waren koud. Maar na bijna een uur wachten, hadden we geen zin om te bellen etc. De hamburger was droog en niet half zo lekker als eerdere keren dat we bestelden. Teleurstellend.
1 mei 2022 om 5:14 Na veel te lang wachten. Koud taai en natuurlijk nemen ze dan hun telefoon niet meer op.. never nooit meer.